Dit gedeelte van de website is speciaal voor winkels die de boekjes uit de reeks ‘Special Powers- Self-coaching for Kids’ in hun assortiment willen opnemen (of andere wederverkopers).  Hoeráá voor jullie! 🙂

Deur naar speciaal gedeelte voor de WinkelsOm te kunnen zien wat voor moois u daarmee in huis haalt, kunt u hier de boekjes alvast digitaal doorbladeren.  U heeft daarvoor een speciale  toegangscode nodig die het ‘deurtje’ opent.  Heeft u deze code nog niet ontvangen, vraag ‘m dan aan via winkels@specialpowers.nl .

Boekwinkels die aangesloten zijn bij het Centraal Boekhuis kunnen daar de boekjes inkopen aan de hand van de volgende gegevens:

‘Weet je wel hoe geweldig je bent?’  ISBN: 978-94-91064-01-2

‘Monsters bestaan niet!’ ISBN: 978-94-91064-02-9

Overige winkels en wederverkopers (bijv. coaches) kunnen de boekjes bestellen via de ‘Special Powers’-webwinkel.  U dient hiervoor eerst een ‘wederverkopers-account aan te vragen, zodat u handelskorting krijgt.  Stuur hiervoor een mailtje met uw gegevens en kvk-nummer naar winkels@specialpowers.nl .

De eerste twee uitgaven: ‘Weet je wel hoe geweldig je bent?’ en ‘Monsters bestaan niet!’ , beslaan ieder 60 pagina’s full colour, gebonden in een harde kaft.  Daarnaast bevatten ze als eerste Nederlandse kinderboekenreeks ‘Augmented Reality’. Wij noemen dat ‘Special Effects’.  Wat dat is en hoe dat er uit ziet, kunt u in een filmpje zien als u ‘het deurtje door bent’!

‘Special Powers’ stelt ook af en toe kadootjes beschikbaar met ‘Special Effects’, die u mag uitdelen ter promotie van de verschillende titels.  Deze ziet u ook gedemonstreerd in een filmpje als u ‘het deurtje door bent’. Het aanvragen van deze promotie-artikelen gaat ook via winkels@specialpowers.nl .

Ook al uw andere vragen beantwoord ik natuurlijk graag!  Hopelijk wilt u uw Special Powers voor ons inzetten en mag ik u binnenkort verwelkomen als ‘Special Powers Reseller’.