Dit gedeelte is speciaal voor mensen die beroepshalve iets over Special Powers willen schrijven of de boekjes willen vermelden in publicaties en/of op websites.  We  you!  Ook recensies zijn van harte welkom!

Deur naar speciaal gedeelte voor de Pers

Via dit deurtje kunt u een digitale versie van de boekjes lezen (de copyright-watermerken staan natuurlijk niet in de  échte’ boekjes). De link brengt u naar een gedeelte van de site dat nog in Flash is gebouwd en zodoende bekeken dient te worden op een laptop of pc (wordt niet ondersteund op mobiele apparaten).

U heeft daarvoor de speciale toegangscode nodig, die u misschien al hebt ontvangen bij het persbericht.  Heeft u nog geen code of persbericht ontvangen, dan kunt u deze aanvragen door een mailtje te sturen naar pers@specialpowers.nl .

Extra foto’s, teksten of andere informatie, evenals een pakket met promotie-items met ‘Special Effects’, waarmee u de augmented reality toepassingen zelf kunt uitproberen, is ook op aanvraag beschikbaar!

Het is ook mogelijk een gezamelijke promotie-actie te creeëren, waarbij u bijvoorbeeld eigen ‘Special Effects’ kunt verbinden aan uw publicatie.

Voor interesse, vragen of ideeën, kunt u contact opnemen met Dominique Kersten via email of door te bellen naar 06-24646349.